10-02-05

Duits

Ja hoor, ik zit in de duitse les... het is nu pauze... en aangezien we in een high-tech lokaal zitten, vol computers, koptelefoons waarop de prof ons kan afluisteren tijdens het oefenen van dialoogjes... Heel fun dus.
Daarnet nog een dialoogje aan het maken per twee... Werden we opeens gecorrigeerd door de prof, dóór de koptelefoon, grellig zenne! Hilarische toestanden met andere woorden!
 
Pauze gedaan... STOP

11:35 Gepost door Talia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oefenen? In het vervolg praat ik enkel Duits tegen je ;)
En eh, op kerstavond ook een filmpje gedaan, lege zaal, uiterst fun, ben me aan het afvragen of we dat op een avondje niet ook eens kunnen doen, zonder alle meligheden gek doen ;)
Sounds like fun, don't you think?

Gepost door: Bart | 12-02-05

Hoi Talia heyyy eerste keer da ik zo een professionele blog zie ,
ja ik doe je maar de groetjes hoor , kzit nogal vaak op de chat.be ben uw profiel daar tegengekomen nada ik met nurseke heb liggen babbelen en aangezien ik nachtdienst heb en weinig te doen heb ;) alleh heel interessant uw notities van de les , ook een heel interessante studie moet ik zeggen. En vooral in aantwaarpen moet da cool zijn is da de UA da ge zit .. o wel ik zal es verder lezen wa ge nog allemaal hebt verteld vroeger .. ps ge kijkt heel lief op de foto das ook de eerste reden waarom ik verder ging kijken natuurlijk :p wat zegt ge slechte punten ah tja zo gaat da op t internet :) groetjes en een fijne valentijn nog gewenst xxx

groetjes uit dooblin , slainte ;)

Gepost door: de jan | 14-02-05

De commentaren zijn gesloten.