03-02-05

Wéér lang geleden

Na de exaampjes dus naar Leuven gaan ontspannen... En gewoon lui wezen dus... Warempel ook éénmaal gaan joggen om de spiertjes los te gooien, maar amai, ik denk dat niemand dat kent in Leuven... Ik werd aangestaard als een alien toen ik naar het rode licht jogde, ff stond te stretchen (al wachtend tot het weer groen werd dus). Echt van die veel zeggende blikken: ojee, doet die dat voor de fun?!? Ach ja, ik beweeg tenminste he ;o)
 
Maar! Opgepast, gisteren was het looptest van 5 km om te zien of onze conditie in die 10 weken erop vooruit was gegaan... en jawel... training loont... 29min30sec deed ik erover... 10 weken geleden was het nog 33min! Wel flink dus, niet?!?
Ik weet nog dat ik in een vroeger leven er zelfs bijna 45min over deed, dat was dan wel 5.7km, maar dan nog... we zijn toch goed bezig ;o) Dat vroeger leven was in het middelbaar, lessen LO, laatste jaar, de grote gevreesde 5km, wel eigenlijk zouden alle middelbare scholen in dit land moeten voorzien in zo'n start2run cursus... naschoolse activiteit ofzo, om de conditie en de lijn te verbeteren. Er wordt toch zo vaak geklaagd over overgewicht, BMI index, ik denk dat we allemaal wel weten waarover ik spreek... Dus jah, als hier zo van die leerkrachten voorbijwaaien... doe toch iets! Want als je door 1 keer in de week te lopen, opeens naar die test gaat van 5km tegen het einde van het jaar, is dat gewoon gedoemd om te mislukken en frustraties uit te lokken... Ach ja, één mens kan de wereld niet verbeteren, weet ik ook wel, maar we kunnen alleen maar proberen he ;o)
Trouwens heel grappig, heb hier net telefoon gehad van mijn middelbare school, of ik nog altijd studeer en wat dat juist is... kwestie van hun statistieken bij te werken zeker... Allemaal heel toevallig dus!
 
:o)

15:02 Gepost door Talia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

wooow She did it!
You're good... You're really good! I like ya, I really do! Damn... you're good... ;)
x

Gepost door: Bart | 04-02-05

Mega Smile... you know I like da beestje :o)))

Gepost door: Talia | 04-02-05

De commentaren zijn gesloten.