21-01-05

We blijven gaan...

Voila seh... een productieve dag weeral... Examen Marketing, heel veel schrik voor, maar viel uiteindelijk goed mee. Van de passieve kennis werden 3 meerkeuzevragen gesteld, waar ik van 2 heel zeker was en van 1tje minder, maar bleek achteraf na beraad dat ik juist heb 'gegokt'. Van de passieve kennis, kon ik antwoorden op mijn twee open, mondelinge vragen. Niet naast de kwestie moeten lullen ofzo, dus dat zal ook wel in orde zijn dus he. Allez een tien moet er toch wel inzitten, vind ik persoonlijk, meer hangt avf van de gewilligheid van de anders wel brave prof, vriendelijke mens, van het niet-uitkafferende type...
Ik was zoals gewoonlijk een vroeg vogeltje, goed op tijd daar, dus mocht k ook als eerste binnengaan... Bijgevolg om 16u al terug thuis... En... Pas op... Gaan joggen!
 
Loopkleren dus aangeschoten, een toerke rond het fort en nadien een improvisatietje van versnellingen. In totaal vier versnellingskes gedaan op het verharde stuk van het fort, een gegokte 100m, een gegokte 200m en dat twee keer, mits een eindje recuperatie tussenin uiteraard... Deed anders wel deugd... Hoofdje écht leeggelopen, letterlijk dan ;o)
 
Productief dus :o)
Talia xxx

20:06 Gepost door Talia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.