19-01-05

Wow wat een training

Ela maat, da was buzze geven! Eerst de vertrouwelijke opwarming van 5.5 toerkes op de piste en dan eentje op de finse pist... waar zus en ik onbewust besloten om de opgelopen achterstand door het smalle poortje weliswaar in te lopen op het omhooggaande stuk... Vree tactisch... Maar warempel, vlug gerecupereerd... Na ff stretchen kregen we dan het verdict te horen... 8 toeren, maar ni zomaar lopen he... 100m snel, 300m traag, 200m snel, 200m traag... en dat dus vier keer... Snel in spurttempo en traag in normaal tempo... En vaneir warempel, geen vod achteraf (da's wat anders dan vorige week)... Nu ben k wel benieuwd of we weer van die melkzuurboebelen mogen verwelkomen morgenvroeg... Ach ja, dat overleven we wel ;o) Beetje afzien mag wel!
Verder, marketing, gaat vlotjes, kan mijn planning goed bijhouden... mini-samenvatting om vrijdagvoormiddag nog te overlopen (zie! weer lopen :op) Dus we zien het nog wel zitten.
By the way, als dat achter de rug is, zit het zwaarste erop... enkel maandag en woensdag (open boek) dan nog... Het mag gaan gedaan zijn zenne, al van midden december met niets anders bezig... Begint een beetje mijn oren uit te komen... Ik wil sociaal contact!!!
 
Besloten dus om na de examens dan maar een inhaalmanoevre te doen... zit niets anders op, toch!?
Talia xxx

21:43 Gepost door Talia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.